Házasodna a gazda - Végre elkezdődött az RTL realityje, a Házasodna a gazda

 Már le is lépett egy nő az RTL realityjéből.
Végre elkezdődött magyarország realityje, a Házasodna a gazda. A már jó előre beharangozott műsor vadregényes romantikát ígér: négy jólszituált tanyasi férfi keresi élete párját, aki persze hozzá költözne majd a tanyára. Ebben segít nekik Lilu, akit azzal próbáltak parasztlányossá tenni, hogy befonták a haját. Az első adás a megismerkedéssel telt, amit az RTL Klubnál úgy képzelnek el, hogy a klasszikus német sorozat, a Schwarzwaldklinik hangulatát idézve mutatják be András, Tomi, Bence és Szilveszter gazda életét és motivációit. A 25 éves Bence például megunta a csajozást és az ismerkedést, és szeretne egy új kapcsolatot, nyilván ismerkedés és csajozás nélkül ezek szerint,.
A kasztingon nagyon ügyelhettek rá, hogy a gazdáknak legyen némi tájszólása, ebben a palócosan beszélő András a csúcs, aki annyira szerethetően együgyűnek tűnik, hogy garantáltan a keblére ölelné az ország középkorú nőinek legnagyobb hányada. Minden versenyző hat-hat nőt fogadott, akiknek minden vágyuk, hogy kiköltözzenek egy tanyára, és azokból szórtak ki gyorsan hármat, ízlésesen csak képekre mutatva ő-ként emlegetve őket. A korosztályok szerint beosztva leginkább az elvált családanya és a diszkóribi kategóriából kerültek ki a jelöltek, ez utóbbiból vannak olyanok, akikhez fogható jelenséget utoljára VV Veronika megjelenésekor láthattunk
Az egyelőre zavaróan sok szereplőről sajnos még nem tudunk semmit szinte, egyetlen nő kapott a többinél nagyobb figyelmet, mivel a vörös hajú Szilvi már nagyon korán annyira bejött Andrásnak, hogy érte hajlandó volt kimenni lovaskocsival is, ameddig a másik két rajongójának meg kellett találnia a szerelmi fészket. Ezek után nem is lehet meglepő, hogy az első minidrámát itt kaptuk az arcunkba, hiszen Szilvit visszahívta magához egykori pasija, ő pedig úgy döntött visszamegy. Mivel András nagyon sokat várt tőle, ezért elengedhetetlen egy kis monumentális zenére lezavart séta a naplementében egyedül.
Ne menjünk el amellett sem, hogy Bence gazda nőfogadását is megtekinthettük, ám ez jóval mozgalmasabb volt: a lányok gyorsan álszentkedtek egyet azon, hogy ki tud jobban eltévedni, és már láthattuk is a jövő heti műsor előzetesét, ahol végre választ kaphatunk a régóta kínzó kérdésre, hogy mi történik akkor, ha fehér Converse-ben mennek be emberek a disznóólba?