Házasodna a gazda - A törtetés lehet Erika veszte

Bajba kerülhet Tomi gazda egyik háremhölgye, ha továbbra is fölényesen viselkedik vetélytársaival szemben. Katalin és Enikő nagyon rossz szemmel nézik, hogy rajtuk átgázolva küzd a két gyermeket nevelő anyuka a gazda szívéért.
A Házasodna a gazda című műsör hétről-hétre új meglepetésekkel szolgál. Ahogy a gazdák kezdik kiismerni otthonukban tartózkodó választottjaik jellemét, úgy egyre közelebb kerülnek a döntéshez, mely hölgy az aki igazán közel áll a szívükhöz.
Egyik legnehezebb helyzetben talán Tomi gazda hölgyei vannak, hiszen számukra már a kezdetek kezdetén nyilvánvalóvá vált, hogy nem csupán a férfi szívét kell elnyerniük, hanem a szülőket is meg kell győzni arról, hogy ideális tárai lennének fiúknak.
Erika a kétgyermekes anyuka nem is mulaszt el egyetlen női praktikát sem bevetni annak érdekében, hogy ő legyen a végső befutó. Ezt azonban olyan hévvel teszi, hogy könyörtelenül igyekszik maga mögé taszítani a szintén játékban lévő Katalint és Enikőt.
Azonban a lányokat sem kell félteni, ugyanis legutóbb azzal igyekeztek fogást találni a rámenős nőn, hogy gyermekei nevelésében és a velük való foglalatosságban találtak hibát. Mindezt a ma esti adásban megnézhetjük…..