Házasodna a gazda - Keresi a szerelmet a vásárhelyi Kucsora Bence

Házasodna Bence gazda - az RTL Klub új műsorában. Hódmezővásárhely - A Házasodna a gazda című produkcióban keresi a szerelmet a vásárhelyi Kucsora Bence. A 25 éves fiatalembert barátai nevezték be az RTL Klub új, párkereső műsorába. A sötét hajú, sportos testalkatú, vagány lányok tetszenek neki legjobban. Tudta nélkül, barátai nevezték be a vásárhelyi Kucsora Bencét az RTL Klub hamarosan induló, új műsorába. A Házasodna a gazda című produkcióban nyolc vidéki, önálló egzisztenciával rendelkező, földből, állattartásból élő férfi keresi párját. Nagyon meglepődtem, amikor közölték velem a barátaim a hírt, de végül úgy voltam vele: miért ne vágnék bele. Egyébként is szeretnék már megállapodni, végre megtalálni az igazit – magyarázta a 25 éves gazdálkodó.
A ló az élete. Vásárhelyhez közeli családi birtokukon, ahol többek között 150 lovat tartanak, szülei, illetve 17 éves húga él. A fiatalember többnyire a gazdaság és Szeged között ingázik. Bencének nagyon jó érzéke van a „problémás" állatokhoz, képes megzabolázni a legvadabbakat is.
Legjobban a sötét hajú, sportos, talpraesett lányok tetszenek – osztotta meg velünk nőideálját. – Persze a külső mellett a belső is fontos, kedves és okos legyen. Az viszont nem kizáró ok, ha nem gazdálkodásra termett, nem tud lovagolni. Azzal, hogy megismertetem vele a vidéki élet szépségeit, még közelebb kerülhetünk egymáshoz – tette hozzá a fiatal gazda, aki a bemutatkozó műsor után sorra kapta a gratuláló telefonhívásokat. Kucsora Bence bízik abban, hogy a műsor segítségével megtalálja az igaz szerelmet, és néhány év múlva akár családot is alapíthat.
Az ország különböző pontján élő gazdák a közelmúltban mutatkoztak be a képernyőn. Most olyan nők jelentkezését várják, akiknek megtetszett valamelyik férfi. A Házasodna a gazda című produkció a szokásos párkereső műsoroktól eltérő lesz – ígéri a kereskedelmi csatorna. Nem celebek a főszereplők, és nem kell versengeni egymással. A műsor Belgiumban, Norvégiában, Lengyelországban, Németországban és Ausztriában is képernyőre került már.