Házasodna a gazda - Kettő gazdának sikerült társra találnia

Egyenlőre úgy tűnik, hogy Tomi gazda járt a legjobban a Házasodna a gazda párkereső sorozattal. A mai, utolsó adásból minden kiderül!
Házasodna a gazda – András gazda
Orsi összepakolt és úgy várta Lilut Andrásnál. András bevallotta, hogy szerelmes lett Orsiba, de Orsi nem tudott szerelembe esni. Bécsben bevallotta Andrásnak, hogy neki csak a gyerekkori tanyasi élmények hiányoztak, de nem tudja Andrással elképzelni az életét. Nagyon szerette volna, hogy kialakuljon a szerelem de nem jöttek az érzések.
András nagyot csalódott és nem tudja mennyi idő lesz kiheverni. András azt érzi, hogy Orsi kalandvágyért jött, a tanyavilágért és egy percig sem gondolta komolyan, hogy vele él majd. Sokat fog gondolkodni ezen a dolgon és biztos nem menne bele egy újabb Házasodna a gazda párkeresőbe.
Házasodna a gazda – Bence gazda
Melindának és Bencének egyenlőre jól alakult a kapcsolata. Bence meghívta barátait a tanyára, ahol Melindának már gazdasszonyként kellett tündökölnie. Melindát faggatták a barátok és a család.
Lilu is meglátogatta Őket, ahol mindkettejüknek színt kellett vallania. Melinda elő nászútnak értékelte a velencei utat. Melinda nagyon szeretné, hogy mélyüljön a kapcsolat és hajlandó lenne feladni a régi életét érte. Bence gazda bevallotta, hogy szeretik a szülei és neki is bejön Melinda, ennek ellenére nem szerelmes. Kérdés, hogy szerelem nélkül képes lesz-e működni a kapcsolat.?!
Bence bevallotta Melindának, hogy egyenlőre nem szerelmes belé, de van esélye annak, hogy kialakuljon. Bence arra kérte Melindát, hogy maradjon még vele. Melinda boldogan mondott igent.
Házasodna a gazda – Szilveszter gazda
Szilveszter már nagyon várta, hogy együtt lehessen Rékával. Réka nagyon félt tőle, hogy mi lesz ha együtt marad Szilveszterrel. Réka nem akart együtt szerepelni Szilveszterrel a fotókon. Később meglátogatták a Mezőgazdasági Múzeumot, ahol Réka nagyon unatkozott. Végig nem találták a közös hangot. Réka nem volt kedves Szilveszterhez, aki többször próbálkozott nála.
Látszott, hogy nem akar tőle semmit Réka és próbálja magára haragítani Szilvesztert, hogy Ő dobja ki. Szarnak értékelte a prágai kirándulást Réka. Érzi, hogy nem tudja szeretni Szilvesztert és hiába közeledik felé a fiú, csak ellenérzéseket vált ki.
Szilveszter Lilunak bevallotta, hogy mindezek ellenére még mindig el tudná képzelni Rékával az életét. Bezárkózott és távolodott Réka Prágában, de Szilveszter szerint csak gyors volt a szerelmi tempó. Zavarodottnak és rémültnek látja Rékát, de még mindig szereti.
Szilveszter ezek után leült Rékával átbeszélni a dolgokat és felajánlotta, hogy ad neki még időt. Réka kimondta, hogy nem fog működni a dolog. Réka kevesellte a törődést és a figyelmet. Szilveszter kételkedett ezekben az érvekben, de elengedte Rékát. Szilveszter még mindig azt gondolja, hogy a vidéki élettől fél Réka és nem tudta elfogadni azt, hogy a lány nem szerelmes belé.
Házasodna a gazda – Tomi gazda
Tomi és Enikő egymásra találtak! Jól érzik magukat egymással, zsák a foltját. Mindketten szerelmesek és jól érezték magukat Horvátországban. Tomi gazda is jól érzi magát Enikővel, úgy tűnik tartós kapcsolat lehet. Enikő úgy érzi kapcsolatuk sokkal szorosabb lett!
Hazaérve be kellett vallania az új párnak mindent Mamának és Papának. Megnézték a nyaralási videót, ahol a szülők megtudhattak minden egyes részletet. Tomi gazda elfelejtette kikapcsolni a kamerát…..
Tomi gazdát a szép mosolyával és szeméve megfogta Enikő. Bár szerelemről nem beszélt, de közös érzéseket érez és el tudná képzelni a közös jövőt vele. Tomi és Enikő meg is beszélték, hogy közösen folytatják tovább!
Négy gazdából kettőnek sikerült és kettőnek nem! Melinda és Bence még próbálkozik, Tomi és Enikő jó irányba halad….a többiek újra keresik párjukat!