Házasodna a gazda - Karinát hazaküldte Bence gazda

A Házasodna a gazda párkereső show a magyar vidéken játszódik, ahol négy gazda igyekszik megtalálni a szerelmet.A gazdák és a menyecskék lassan megismerik egymást.
András gazda – Házasodna a gazda
András gazdának csak két lány maradt, hiszen Szilvi elhagyta előző párjáért.Ennek ellenére tovább folytatja a párkeresést. András Orsolyát és Marcsit elvitte mulatni, ahol bemutatta neki barátait, családját és lányait. Estére mindenki feloldódott és megkezdődött a hajnalig tartó buli. Orsit hívta félre András egy kis beszélgetésre.
Szilveszter gazda – Házasodna a gazda
Szilveszter gazda bemutatta szüleinek a 3 lányt az előző adásban. Az édesanya a három lány közül Indirát nem annyira szívleli. Másnap Szilveszter dolgozni vitte a lányokat. A lovak már majd szétszedték az istálló, de a lányok sminkelni akartak. Indirának vasvillával szét kellett szórni a lovaknak a szénát, de a vasvillát sem tudta, hogy melyik eszköz. Végül csak sikerült megetetni az összes állatot. Később elvitte a lányokat megmutatni a birtokot. Indira ezután újabb feladatot kapott, le kellett  csutakolnia a gazda kedvenc lovát, majd futószáron tanította lovagolni Szilveszter. Szilveszter ezek után leült vele beszélgetni és kialakult a kölcsönös szimpátia.  Este még Rékát is meg akarta puhítani Szilveszter. Egy kis vacsorával kedveskedett neki a pajtában pizza formájában. Szilveszter megvallotta, hogy nagyon tetszik neki Réka, de nagyon zárkózott a lány. Szilveszter folyamatosan udvarolt, de Réka nem tűnt túl őszintének.
Tomi gazda – Házasodna a gazda
Tomi Erika felé nyitott, még ajándékot is vett neki az előző adásban. Tomi gazda nem vonta be a lányokat a reggeli etetésbe, ezért Ők nyugodtan reggelizhettek. Erika nagy magabiztossággal fogadta Tomi gazdát, nyeregben érzi magát. Meg is lepődött, amikor Tomi Enikőt vitte el magával kerékpározni. Erika úgy gondolta, hogy még a kerékpározás alatt is rá gondolt Tomi. Tomi egy patakhoz vitte el Enikőt és lényegében szerelmet vallott neki, még egy csók is elcsattant. Tomika miután hazaért beszámolt mindenről anyukáéknak. Papának a Kati jön be, megvallotta a családnak és ezzel problémát okozott a párválasztásban.
Bence gazda – Házasodna a gazda
Bence gazda Melindával kacérkodott az előző adásban. Úgy döntött, hogy az egyik lányt hazaküldi hármójuk közül. Egy esti vacsorára hívta a lányokat, ahol igyekeztek minél többet megtudni egymásról. Bence bevallotta, hogy sokat csajozott és most újra választania kell. Az volt a kérdés, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson?! Bence végül úgy döntött, hogy azt a lányt küldi haza, aki eleinte nagyon tetszett neki, Karinának kellett hazamennie.