Házasodna a gazda - Átharapta Bence alkarját a kocája

Hódmezővásárhely ‒ Erre senki sem számított! Véres drámába csapott át a kellemes ismerkedős napnak induló beköltözés Bence gazda (25) farmján. Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának férjjelöltjét életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, mert a forgatás alatt a család egyik házi sertése váratlanul rátámadt! Szinte horrorfilmbe illő jelenetnek lehetett tanúja Bence háreme: a malacait féltő koca átharapta gazdája alkarját, az ütőér is megsérült. Melinda, Karina és Dorina bizonyára álmában sem gondolta, hogy már beköltözésük napján helyt kell állniuk, és meg kell mutatniuk Bencének, hogyan viselkednek krízishelyzetben. Jó házigazdaként a férjjelölt körbevezette a tanyán a hozzá beköltöző lányokat, hogy lássák, mekkora a gazdasága a Kucsora családnak. A csajok sorban állva várták a kis malacokat a disznóól mellett, ám azok nem akartak előbújni. Bence átugrott a karámon, hogy bemenjen az ólba előcsalogatni az állatokat. Csakhogy a koca megvadul, és nekitámad. A kint ácsorgó lányok levegő után kapkodtak, amikor meghallották az állat vonyítását.
Úristen, mi történt?! Jézusom, megsérült! Ömlik a vére! – ijedtek meg a menyasszonyjelöltek. Félelmüket és ijedtségüket már csak tetézte, amikor Bence az apjának odakiabált: „Apu, hozzál szorítókötelet, mert baj van!" A lányokat az ájulás kerülgette a fröcsögő vér láttán, ám erőt vettek magukon, autóba ültették Bencét, és a közeli kórházba szállították. Közben a stáb tagjai is halálra rémültek.
Először azt hittük, viccel. Aztán kiugrott az ólból és ömlött a vér a kezéből. Nagyon megijedtünk. Az egyetlen, aki végig nyugodt maradt, az Bence volt. Elképesztő, milyen hihetetlen lélekjelenléttel viselte az egészet, nem esett pánikba, pontosan tudta, mi a teendő – mesélte a stáb egyik tagja, aki azt is elárulta, a fiatalember egy percig sem hagyta el magát. A kórházban is hősiesen viselte, hogy összevarrták a jó öt centi hosszú, mély sebet. Hogy mennyire, azt szerda este a tévénézők is láthatják az RTL Klubon.
De vajon mitől vadult meg az egyébként szelíd állat, amelyik jól ismerte Bence gazdát? – Nyugodt állatok a sertések, de a kicsinyeiket ők is féltik. Nem túl gyakori az ilyen baleset, bizonyára az lehetett a baj, hogy megijesztették az állatot, aki úgy érezte, veszélybe került a kicsinyeivel – fejtette ki a Blikk kérdésére dr. Varga Ákos állatorvos.