Házasodna a gazda - Indira sztriptíztáncosként, leszbikus show-műsorokkal keresi a kenyerét

Közel tíz éve a testéből él Indira, a Házasodna a gazda egyik szereplője. A párkereső valóság-show-ból eddig ez nem derült ki. Szilveszter megértô, ő a múltja ellenére is kíváncsi a lányra.
Az RTL Klub Házasodna a gazda című legutóbbi adásában nyilvánvalóvá vált, hogy kölcsönös a szimpátia Szilveszter gazda és a szőke, műhajú Indira között.
A fővárosból érkezett huszonkilenc esztendős cicababa és a gazda között kis híján egy csók is elcsattant, legalábbis ott volt a levegőben. Mindeközben a Bors kiderítette, a szilikonszépség az elmúlt tíz évét az erotikus iparban töltötte. Szilveszter tanyájára is egy olyan márkás luxusautóval érkezett az arajelölt, amelyet sokan megirigyelnének.
Indira sztriptíztáncosként, leszbikus show-műsorokkal keresi a kenyerét, és számos honlapon a mai napig hirdeti magát. Egyes blogokon arról is írnak, egykor pornófilmekben is szerepelt, de erre vonatkozóan egyelőre bizonyítékokat senki sem talált.
Indira a műsorba már szőke hajjal érkezett, a múltjában fekete amazonként hódított, ám tetoválásai elárulják. A Bors szerette volna Indirát is megkérdezni a korábbi foglalkozásról, de nem sikerült utolérnünk. Szilveszter gazda azonban készségesen válaszolt megkeresésünkre.
– Tudok a múltjáról, bár részleteket nem sokat, de nem is faggatóztam. Engem ugyanis nem a múltja érdekel, hanem az, ki ő valójában. Milyen ember, milyen érzései, gondolatai vannak. Azt mondta, azt az időszakot lezárta, egyetemet végzett, családot szeretne. Kedves, aranyos lány – magyarázta a gazda, egyszersmind világossá téve, Indirával szemben nincsenek előítéletei, és ugyanolyan eséllyel pályázik a szívére, mint két riválisa, Réka és Viktória.