Házasodna a gazda - Jöttek, láttak, beköltöztek Bence gazda jelöltjei

Bencze gazda és jelöltjei Dorina, Karina, Melinda
 Az RTL Klub új társkereső show-jában a főszereplők nem celebek és nem is becsvágyó városi fiatalok, hanem tiszta lelkű, vidéki emberek, akik földből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek.
Házasodna a gazda című valóságshow-ban gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, elvált, özvegy, agglegény férfiak keresik a szerelmet, a hölgyek azonban kivétel nélkül mind a nagyvárosi élethez, kényelemhez szokott nők.
A Házasoda a gazda első adásban már bemutatkoztak a gazdák, akik közül most, a legtöbb szavazatot elnyerő férfiak életük párját keresik.
Bence gazda (Kucsora Bence)
25 éves, Hódmezővásárhely (Csongrád Megye)
A gazdaság fajtája: állattenyésztés és növénytermesztés
Kivel él? „Egyedül élek egy albérletben, de ha nincs kedvem hazaautózni, akkor a tanyán töltöm az éjszakát. Itt lakik az édesanyám és az édesapám, illetve a 17 éves húgom. Van még egy bátyám, de ő Szegeden él a barátnőjével.”
Milyen az ideális partner számára? „A fekete hajú, sportos testalkatú, vagány, talpraesett lányok tetszenek a legjobban.”
Mit csinál szabadidejében? „Nincs sok szabadidőm, hiszen a lovak sok elfoglaltságot jelentenek, de ha tehetem, elmegyek bokszolni, edzéseket is tartok az ismerőseimnek, illetve bulizni járunk a barátaimmal.”