Házasodna a gazda - Vágóhidat épít Tomi gazda

Igazi főnyeremény arajelöltjeinek a dolgos, jómódú és figyelmes Tomi gazda. Belezna - 55 millió forintért csináltatott saját vágóhidat az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának mindig elegáns gazdája, Kondricz Tamás (32)! Tomi gazda a szüleivel él egy alig nyolcszáz fős településen Zala megyében, ahol mindenki ismeri őket: merthogy a környéken övék a legnagyobb disznótenyészet. A férfi arajelöltjei örülhetnek, hiszen Tomi jó partinak számít, nemcsak a faluban, hanem a környéken is! Noha a család nem él nagy lábon, mert bevallásuk szerint mindent visszafordítanak a „bizniszbe", a gazda azért megengedett magának egy gyönyörű luxusautót is, mert imádja a sebességet. Vélhetően Tomi gazda nem marad egyedül, hiszen megnyerő stílusától már most olvadoznak a nők. A lányok beköltözése első estéjén Erikával flörtölt, másnap azonban már Enikő combját simogatta, és őt csókolta.
A hárem bizonyára nem is sejti, mekkora üzlet van a disznókban. A Kondricz család több száz sertést tart az otthonukhoz közeli földjükön. Tomi szinte beleszületett a disznótartásba, ezért nem csoda, hogy jövőbeni tervei között is csak a sertések szerepelnek. Munkájuk gyümölcsöző, olyannyira, hogy a nyár folyamán több mint félszáz millió forintot fordítottak arra, hogy létrehozzák saját vágópontjukat. A vágóhíd egyelőre még nem üzemkész, de rövid időn belül ott ölik majd saját disznóikat, amellyel Tomi állítása szerint rengeteg pénzt fognak spórolni.
— Sok pénzbe került, de meg fog térülni! Komolyan vesszük, amit csinálunk, az életünk erről szól! Nem járunk sehova, nem csinálunk semmit, reggeltől estig a malacokkal foglalkozunk. Olyan párt szeretnék választani magam mellé, aki szereti az állatokat, és szívesen tölti majd az idejét akár a malacok mellett — mesélte a Blikknek Tomi gazda a műsor indulása előtt ottjártunkkor, majd körbevezetett bennünket az épületben. A vőlegényjelölt szívesen megosztaná jövendőbelijével a papírmunkát is. Sokan gondolhatják, hogy ügyeskedéssel értük el, amit elértünk. De el kell mondanom, hogy erről szó sincs, kemény munka van ebben! Ráadásul a malactenyésztésben nem nagyon lehet pénzt csalni, mert szinte havonta ellenőriznek bennünket. Nem leányálom az, amit csinálunk, olyan sok időt vesz igénybe, hogy én szinte itt élek kint a tanyán. Van egy szobám, és van egy másik csak a papíroknak. Jól jönne egy finom, segítő kéz! – árulta el Tomi.