Házasodna a gazda - Tomi gazda házfelújítással készült a show-ra

Négy feleséget kereső gazda, tizenkét hölgy és megszámlálhatatlan mennyiségű állat – ez az RTL Klub Házasodna a gazda című műsora, amely szerda este startol a képernyőn! András, Bence, Tomi és Szilveszter gazda kapta a legtöbb levelet a jelentkező lányoktól, ezért ők azon szerencsések, akik szerepelhetnek a műsorban. Az ország különböző pontjain élő párt kereső férfiak alig várták, hogy megismerkedhessenek azzal a három arajelölttel, akiket magukhoz költöztethetnek, hogy aztán kiderüljön, köztük van-e az igazi. A sertéstenyésztő Tomi gazda például házfelújítással készült a műsorra. – Az egész nyaram erről szólt. Számoltam vissza a napokat, reménykedtem, hogy bekerülök a műsorba. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sok nő fantáziáját indítom be. Még a szobákat is kifestettem a tiszteletükre! – árulta el Tomi.
A nyolc hétig tartó műsor más, mint a többi, Rubin Kristóf, a produkció kreatív-főszerkesztője lapunknak elárulta: ők mennek a történet után, nem fordítva.
Sok mindenben különbözik a Házasodna a gazda a többi műsortól. Leginkább azt tudnám kiemelni, hogy míg máshol a szerkesztők kreálják az eseményeket, addig itt a civilekre van hagyva minden. Nem szervezünk nekik semmit, mi csak úgymond úszunk az árral.
Ma este Házasodna a gazda RTK KLUB.