Házasodna a gazda - Társkereső oldalon vadásznak arát az RTL-es gazdáknak

A Házasodna a gazda című, ősszel induló reality nyolc főszereplője közül négyet megtaláltunk egy társkereső oldalon. A fiúk egy szóval sem említik, hogy tévéműsorhoz keresnek szereplőket. Az egyik legforgalmasabb oldalon, a Randivonal nevű társkeresőn regisztráltak az RTL új sztárjai. Tomi, Bence, Szilveszter és Tamás „Gazda” néven szerepel az adatlapon, ahol azon túl, hogy leírják, mivel foglalkoznak, és milyen hölgyet keresnek, egy szóval sem említik, hogy az érdeklődőknek egy televíziós műsorban is részt kellene venniük. Bár zsákbamacskát sem árulnak, hiszen a fotójuk mellett ott díszeleg az új műsor logója: Házasodna a gazda.
A szereplők határozott elképzeléssel készülnek a párválasztásra, Kondritz Tamás például így szólítja meg a jövendőbelijét: „Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, a Tiéd mellett van.” Kucsora Bence jelmondata arra enged következtetni, inkább vad lányt keres: „Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült.” Buda Tamás így hirdeti magát: „A szeretet átlát a külsőn a szív rejtekéig.” Medvegy Szilveszter jelmondata pedig csonkára sikerült: „Az élet akkor teljes, ha a föld szeretete mellett egy nőt.”
A fiúk igen aktívak, nem várják meg, míg jelentkeznek a hölgyek. A csinosabb szinglik figyelmét levélben hívják fel a nagy lehetőségre.
– A napokban kaptam egy levelet a Randivonalon Tomi gazdától, aki arról írt, hogy a boldogságot keresi – meséli a Borsnak Hanna. – Amikor elolvastam, először azt hittem, hogy valaki szórakozik velem. Na nem azért, mintha nem lenne potenciálisan lehetőség arra, hogy egy gazdálkodóval lépjek kapcsolatba, de ilyet még soha sem láttam, hogy egy olyan műsorra, aminek a reklámja már javában megy a tévében, így keresnének szereplőket. Itt egyébként a szereplő szó a lényeg, hiszen azt egy szóval sem említik, hogy ha a kedves hölgy válaszol, akkor felbukkanhat a képernyőn is.
Az RTL Klubnál nem kívánták kommentálni az ügyet.