Házasodna a gazda - József gazda megmutatná a vidéki élet szépségeit

A Házasodna a gazda birkatenyésztője szerint téves kép él a legtöbb városi hölgy fejében a vidéki életről. A gazda ezeket a kényszerképzeteket szeretné eloszlatni.
Hatalmas gazdaságot működtet József gazda, aki gyerekkora óta a vidék és az állatok szerelmese. A Házasodna a gazda című műsor szereplője úgy érzi, olykor kifejezett hátrányt jelent egy párkapcsolatban, hogy vidéken él.
„A városi hölgyek legtöbbjének fejében él egy téveszme a vidéki életről. Úgy gondolják, az ember itt mindentől el van szigetelve. Pedig ez nem így van. Igaz, adott egy tér, de ezt a teret bármikor tovább lehet tágítani” – mesélte a juhász, akinek korábbi kapcsolata is ezen téveszme miatt futott zátonyra.
„Egy pesti hölggyel kialakulóban volt valami. Viszont nem jutottunk el odáig, hogy megtapasztalja, milyen teljes a vidéki élet is. Így elváltak az útjaink” – árulta el a Somogy megyei juhász, aki több eszközzel is meg tudná hódítani szíve választottját.
„A tánc és a zene olyan eszközök, amelyek segítenek harmóniába kerülni. Szeretném, ha a választottam is így érezné ezt. Három éve járok egy salsafesztiválra. Igazi örömtánc ez, aminek pozitív hatását, remélem, a jövendőbelim is megtapasztalja majd” – vallotta be a gazda, aki számára a kompromisszumkészség, a kölcsönös tisztelet és a megbízhatóság alapelvárás jövendőbelijétől.