Házasodna a gazda - András gazda életében egyszer már volt olyan időszak, amikor azt hitte, megtalálta az igazit

András gazda életében egyszer már volt olyan időszak, amikor azt hitte, megtalálta a boldogságot. Ám kiderült, a hölgy szívét valaki más is bitorolja.
Nagy reményekkel vág neki András gazda a Házasodna a  gazda című műsornak, s bízik benne, hogy az RTL Klub segítségével végre társra lel. A Nógrád megyei vadaspark-tulajdonos egy igazán megértő társat keres, akire a hétköznapokban is számíthat.
„Este, mikor elcsendesül minden, nagyon magányos az ember. Van, amikor pozitív, és van, amikor negatív gondolatok törnek elő belőlem. Jó volna, ha lenne mellettem ilyenkor egy társ, akivel mindent meg tudok beszélni” – árulta el András gazda, aki egyszer már megtalálta a szerelmet. Ám pechére a hölgy szíve foglalt volt.
„Volt egy kapcsolatom, ami úgy indult, hogy komolyabb is lehet a dologból. Sajnos kiderült, hogy mégsem. A hölgy ugyanis foglalt volt, így megszakítottuk a kapcsolatot” – vallotta be a gazda, aki örülne, ha párjára mindenben számíthatna.
„Nagyon nehéz úgy vezetni egy vadasparkot, hogy minden döntést egyedül kell meghoznom. Szeretném, ha a társam ezekben a helyzetekben is mellettem lenne. Nem lesz arra kötelezve, hogy ő is úgy dolgozzon a parkban, mint én. A támogatására viszont szükségem lesz” – mesélte a negyvenen is túl lévő gazda, aki közös gyermeket is szeretne jövendőbeli párjával.