Házasodna a gazda - Tomi gazda még mindig három lány között vívódik

A házasodna a gazda Tomi gazdája, anyuci pici fia az egyetlen a gazdák között, aki még mind a három lányt bent tartotta. A szüleivel élő gazda nehezen igazodik el a lányok között.
Tomi gazda jelentősen le van maradva a többi gazdához képest. Bence gazda már csak egyetlen lányra, Melindára koncentrál. Hazaküldte az érte epekedő másik két lányt.
Szilveszter gazda is már csak két lánnyal “gazdálkodik” és mindkettőben lát fantáziát. András gazda baráti segítséggel (barátnője megsúgta neki, hogy ki lenne az ideális mellé), már csak Orsival foglalkozik.
Tomi gazda az egyetlen, aki Erika, Enikő és Kata között őrlődik. Láthatóan egyik lánnyal sem tud mit kezdeni. Sikerült kiválasztania a ragacsként működő Erikát, aki mindenáron meg akarja szerezni magának Tomi gazdát két gyereke mellé. Az elvált Kata viszont – Erikával ellentétben – a háta közepére sem kívánja a gazdát.
Arany középútnak Enikő bizonyul, aki talán normálisnak tűnik és hajlandó elfogadni is a gazdát. Vele csattant el az első csók is, amit a gazda el is újságolt családjának. Enikő még formálható és talán elfogadja Tomi gazdát és az Ő életét, családjával együtt!