Házasodna a gazda - Csúnyán pofára estek az RTL Klub gazdái

Házasodna a gazda - Réka
A Házasodna a gazda című párkeresőben talán lesz olyan, aki nem kudarcként gondol vissza a műsorra, de András gazdát három kiválasztottja közül egy azonmód elhagyta, egyet ő küldött haza, az pedig, akiben legjobban bízott, nagy csalódást okozott neki. Szilveszter sem járt jobban, az ő nyertes nője fél nap után unni kezdte a tanyát, a falusi levegőt, és az előzetes alapján a jövő heti adásban dobja is a derék pannon cowboyt.
Míg András úr Bécsben csajozott, igen szerény eredménnyel, Tomi gazda a horvát tengerparton múlatta az időt, és bokáig a vízben nézte a naplementét (öltözete alapján nem december elején tette ezt), majd végre megmutatta korántsem adoniszi felsőtestét kiválasztott párjának. Szilveszternek időközben arról kellett döntenie a tücsökciripelős magyar ugaron, hogy a nála maradt két nőből melyiket marasztalja. A 36 éves tiszajenői ember, aki ipari növénytermesztéssel, erdőgazdasággal, fafeldolgozással, állattenyésztéssel foglalkozik, a nem különösebben bonyolult gondolkodású, szőke, fogszabályzós Rékát választotta (a képen), a dobott Viktória pedig olyan gyorsan pakolt, olyan villámgyorsan távozott, mintha attól tartott volna, hogy a vesztest az RTL-es stáb tagjai kacagva feldarabolják és odavetik a kocáknak.
A műsor második részben kiderült, hogy a szőkített, csokifaló nőt választó Szilveszter nem járt jól, mert friss arája már az autóútban sopánkodni kezdett, sóhajtozva kérdezgette, hogy mit fog ő ott csinálni. (Azt nem tette hozzá, hogy ott, a tyúkszaros világvégén, a halálos unalomban, ahol pláza sincs - de ezt gondolhatta.) A férfi javasolta, hogy a falusi iskolában szervezzen aerobic-tanfolyamot, el is képzeltük, amint a közeli tsz-ből átjárnak a fejőnők, vagy a vegyesboltot bezárja Piri néni, és átslattyog gumicsizmában egy kis fitneszre. András gazda is pórul járt Orsolya asszonnyal, mert egy osztrák kávézóban kiderült, hogy kapcsolatuk gyorsabb tempóban hűl, mint az eléjük tett fahéjas-tejszínes bécsi kávé, sőt, a nő egy percig nem érzett komolyabb rokonszenvet a gazdálkodó iránt. Az asszony valamivel később kiadta az izompólós férfi útját, akit bizonyára az adásban megsajnált sok női néző, mert volt annyira szerencsétlen, hogy sok száz nőből hármat választott hosszabb ismerkedésre, majd egy olyat a végén, aki valójában csak egy kis falusi pihenésre, friss levegőre vágyott.
A következő részben lesz még koppanás, kínos, prágai kaland, érdemes visszatérni egy (utolsó?) körre.
Origo