Házasodna a gazda - Hetedik rész tartalmából

Házasodna a gazda - Szilveszter gazda és Réka
A Házasodna a gazda műsorában Tomi gazda, András gazda, Bence gazda már döntött! Egyedül Szilveszter gazda vacillál két lány között. A hetedik részben már neki is döntenie kellett.
Házasodna a gazda – András gazda
András gazda úgy érzi jól döntött, amikor Orsit kiválasztotta. Orsi viszont nem volt biztos benne, hogy Andrást akarja. Orsi egyenlőre nem szerelmes, úgy gondol rá csak, mint egy barátra…de ezt nem meri elmondani Andrásnak.
András és Orsi ellátogatott Bécsbe, ahol András először járt. Bár kézen fogva sétáltak, Orsiban egyre több kétely volt. Orsinak furcsa volt, hogy neki kellett vezetnie Andrást. Este szállodába mentek, Orsi tartott attól, hogy valami fog történni, de András úriember volt.
András is érzi, hogy nem alakul közöttük semmi. Reggeli kávénál bevallotta Andrásnak Orsi, hogy nem jönnek az érzelmek. András természetesen szorosabb kapcsolatot szeretne!
András egy tisztázó megbeszélésen megtudta, hogy Orsi a vidéki életet akarta átélni és a szerelem csak egy plusz lett volna. Szereti mint ember és biztos benne, hogy nem fog kialakulni szerelem kettejük között. András nem haragszik Orsira, de természetesen csalódásként éli meg.
Házasodna a gazda – Tomi gazda
Tomi gazda új “asszonyát” a horvát tengerpartra vitte. Enikő út közben feltette a nagy kérdést Tomi gazdának…”Együtt alszunk ma?” Naná, válaszolta neki Tomi gazda. Enikő nagyon örült neki, hogy láthatja végre Horvátországot.
Azonnal a partra mentek, miután megérkeztek Pulára. Tomi gazda elvitte a bungalóba Enikőt és mindketten elégedetten keltek fel másnap. Úgy tűnik megtalálta zsák a foltját.
Házasodna a gazda – Bence gazda
Bence gazda és Melinda igen jól érzi magát Velencében. Túl vannak a nagy eseményen is, megvolt az ágyjelenet. Melinda tart tőle, hogy Velencét követően nem fog tovább folytatódni a kapcsolatuk. Mindketten úgy érezték mintha nászúton lennének. Melinda teljesen belezúgott Bencébe.
Melinda belenézett Bence gazda telefonjába és ezzel átlépte Bence intim szféráját. Bence jelezte, hogy ez már egy kicsit sok neki!
Házasodna a gazda – Szilveszter gazda
Szilveszterhez is megérkezett Lilu, a lányokkal akart beszélni először. Réka úgy érzi zavarba van mellette Szilveszter, de el tudná képzelni vele a kapcsolatot. Szerinte nem engedte közel magához és ezért nem Őt fogja választani. Viki úgy érzi neki talán van esélye. Őrá odafigyel Szilveszter és ad a szavára.
Szilveszter végül mégis Rékát választotta! Viki és Réka is meglepődött ezen. Réka örül a választásnak, de egyenlőre nem tud mit kezdeni Szilveszterrel. Másnap reggel Réka egyedül maradt, hiszen Szilveszter elment dolgozni. Kilátástalannak érzi a vidéki létet, nincs barátja, nincs munkája. Belátta Réka, hogy válaszút elé érkezett, döntenie kell.
Réka kétségeit igyekezett oszlatni Szilveszter. Kitalálta, hogy legyen aerobik oktató a helyi iskolánál. Réka kijelentette, hogy gyermeket is szeretne lassan, Szilveszter ebben is partner lenne. Szilveszter törődésre vágyna a hosszú magány után, látszik szereti Rékát. Réka pedig még bizonytalan…úgy tűnik mindketten másra vágynak.