Házasodna a gazda - Hatodik rész tartalmából

A Házasodna a gazda 4 gazdája közül Bence gazda már választott. A mai adásban az eddig tötyörgő Tomi gazda és András gazda is választott! Házasodna a gazda – Tomi gazda
Tomi gazda szülei átvették az irányítást és magukhoz rendelték Katát. Az anyuka magához ragadta a kezdeményezést! Kata nekik is elmondta, hogy nem tud Tamás felé egyenlőre semmiféle érzelmet táplálni. Nem tudtak dűlőre jutni abban, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy kialakuljon valami. Kata kijelentette, hogy nem várja el, hogy további időt pazaroljon rá Tomi gazda. A család kijelentette, hogy nem anyát kell keresnie, hanem feleséget. Erikát így kiütötte a családi kupaktanács.
Enikő és Kata között kell választania, de Kata nem szereti. Úgy tűnik, hogy Tominak csak Enikő maradt. Tamás édesanyja folyamatosan osztotta a fiát! Lilu megérkezésekor azt adták be neki, hogy nagyon megszerették mind a három lányt. Tamás elárulta, hogy sokat számít neki a család véleménye. Két lány iránt is komoly érzelmeket érez Tamás, így nehéz neki a döntés. Tamás végül összehívta a három lányt és Enikőt választotta. Kata elsírta magát a döntés után…talán a megkönnyebbüléstől, hogy nem Őt választotta.Házasodna a gazda – Szilveszter gazda
Réka elvitte Szilveszter gazdát az istállóhoz. Meg akarta tudni, hogy mennyi esélye van. Réka kicsit darabos és zárkózott. Nem igazán tudott mit kezdeni a gazdával. Végül nem jutottak semmire.
Szilveszter Vikivel ment el randizni ezek után. Szilveszter bevallotta neki hogy a nőies, belső értékekkel rendelkező lányt keres, aki nagyon szereti. Viki elmondta, hogy jól érzi vele magát, olyan ember akire vágyik. Ugyan nem szerelmes belé, de el tudja képzelni vele az életet.
Házasodna a gazda – Bence gazda
Bence gazdának és Melindának már csak egymásra kellett figyelnie. 4 napos velencei kirándulásra indultak.  Több órás út után érkeztek meg Olaszországba. Az út alatt sok mindent megtudtak egymásról. Kiderült, hogy elég fiatalok Melinda szülei. A nehéz utazás után másnap gondolázni mentek.
Bence gazda egyre jobban lenyűgözi Melindát. Úgy tűnik, hogy az Ő kaocsolatuk révbe ért.
Házasodna a gazda – András gazda
András gazda megmutatta az állatait a lányoknak. Ellenőrizte, hogy Orsi és Marcsi mennyire tudnak kecskét fejni. Ezután megjelent Bözsi a vaddisznó, aki rendet tett az állatok és a lányok között is. András gazda elárulta, hogy a legfontosabb dolog, mennyire szeretik Őt. Az állatokhoz valóü viszony csak másodlagos lehet a választásnál.
Lilu megérkezett Andrásékhoz és a két lánnyal elbeszélgetett. Marcsi András jólelkűségét, Orsi pedig a biztonságot emelte ki. Mindketten el tudnák vele képzelni az életüket. András szerint Orsi nem engedte magához elég közel, szerinte Marcsitól ezt megkapta.
Félrehívta András gazda Marcsit és elmondta neki a rossz hírt, Orsit választotta. Nagyon korrekt volt Marcsi és sok sikert kívánt neki. András ezután Orsival közölte a jó hírt. Marcsi szerint rossz döntést hozott András és reméli, hogy még találkoznak.
András elvitte Orsit lagziba, ahol barátnőjeként mutatta már be!