Házasodna a gazda - Csókcsata Velencében

Hódmezővásárhelyi Bence gazda négy napos velencei vakációra vitte szíve választottját. Bence gazda miután kimondta szíve választottja, Melinda nevét, rögtön egy romantikus velencei vakációra is meginvitálta, amit a lány habozás nélkül el is fogadott. A szerelmesek autóval tették meg a közel 1000 kilóméteres utat, így bőven volt idejük beszélgetni. Ez alatt a gazdának sikerült közelebbről megismernie Melindát. A lány többek közt mesélt magáról és a családjáról, a szülei évek óta tartó boldog házasságáról, de jövőbeni terveiről is. Az út végére szemmel láthatóan nagyon elfáradtak, így rögtön a megérkezést követően aludni tértek.
Másnap Bence, akiről mint kiderült, nem először jár a lagunák városában, egy romantikus gondolázásra vitte Melindát. A vásárhelyi gazda elmesélte miért szereti ezt a várost, valamint azt is, bár többször járt Velencében, lányt soha nem vitt magával.
Miután összebújva, csókolózva végig hajóztak a város híres vízi útjain, egy hangulatos délutánt töltöttek el Bence kedvenc velencei vendéglőjében. A fiatal gazda folyamatosan szórta a bókokat, melyeket Melinda zavart udvariassággal fogadott. A lány a randevú alatt bevallotta, egyre komolyabb és egyre mélyebb érzéseket táplál a fiú iránt.