Házasodna a gazda - Csak nem Mészáros János Elek az egyik, aki megtalálhatja az asszonyt a házhoz

Házasodna a gazda. Csak nem Mészáros János Elek az egyik, aki megtalálhatja az asszonyt a házhoz? Nem kizárt, hiszen az Új Ász megtudta: az RTL Klub folyosóján azt pletykálják, hogy a Csillag Születik győztese lesz az új valóságshow húzóarca.
Mészáros János Elek feleséget keres. Ezt egy ország tudhatja, hisz a Csillag Születik győztese a verseny alatt többször elmondta: nagyon bízik benne, hogy létezik egy olyan ember, akit mellé szánt a sors és akivel boldogságban élheti le az életét. Nos, lehet, hogy Jánosnak nem kell sokáig várnia az igazira, hiszen a nyeremény-milliókkal a zsebében és az RTL legújabb feleségkereső műsorának szereplőjeként esélyt kaphat arra, hogy megvalósítsa az álmát. A Csillag Születik végső döntője után a folyosón állította meg a napilap újságíróját az egyik versenyző hozzátartozója, aki elárulta: házon belül már régóta nyílt titokként beszélnek arról, hogy a csatorna legújabb műsorát részben Mészáros János Elek arcára építik.
Nem sajnáljuk Jánostól a győzelmet, de azt beszélik, hogy az RTL Klub a Házasodna a gazda című produkcióját rá építi, hiszen tökéletesen beleillik a képbe, ráadásul egy már ismert arccal talán nézettebb is lehet a produkció - árulta el egy jól értesült rokon.
Nincs is ebben semmi különös, hiszen korábban is láthattunk már hasonlót, csak akkor a ValóVilág győztesének, Alekosznak kerestek feleséget. Vélhetően menet közben szúrhatott szemet a szerkesztőknek, hogy a műsor profiljába János karaktere hibátlan, hiszen gazdaemberként és előadóként is valóban mutatott valami - nem a mai korra jellemző - nyugalmat, természetességet, hitet és magyarságot, melyet a Csillag Születik nézői többségében nagyon kedveltek. Az énekes pedig nem titkolta, de nem is tudta volna, hogy mai napig édesanyjával és nővérével él együtt, mégis szerelemre vágyik és bízik abban, hogy egyszer őt is eltalálja Ámor nyila. Amennyiben hihetünk a folyosói pletykáknak, akkor bizony nem kizárt, hogy a remek hangi adottságokkal rendelkező János jó gazdaként hamarosan menyecskéjének is énekelhet szőlőmetszegetés közben.
A csatorna legfőbb célja, hogy a Házasodna a gazda című produkciójában ismeretlen gazdákat mutasson be és ismertessen meg a nézőkkel - reagált a hírre a produkció sajtóosztálya.