Házasodna a gazda - Nőt szerez az RTL az operaénekesnek?

Már reklámozza a csatorna a Házasodna a gazda című új valóságshow-t, amelyet mintha Mészáros János Elekre szabtak volna. Az RTL Klub jelentkezők után kutat a nyár elején induló Házasodna a gazda című társkereső műsorához, amelyben egyedülálló gazdákat akarnak összehozni városi hölgyekkel. – Olyan gazdákat keresünk, akik földből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek és keményen dolgoznak. A műsor nem mesterkélt világban zajlik, hanem a gazdák tanyáján. Éppen ezért ez nem egy hagyományos párkereső – árulta el Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere, aki további részleteket egyelőre nem kívánt megosztani velünk. Azonban feltűnt, hogy a műsort mintha csak Mészáros János Elekre szabták volna, hiszen amellett, hogy tökéletesen megfelel a feltételeknek, hetek óta több millió tévénéző követi nyomon a sorsát a Csillag születikben. Így az operaénekes kiscsillag kiváló arca lehetne a Házasodna a gazdának. Jánosnak – aki óvatosan válaszolt kérdéseinkre – pontos elképzelései vannak az új show-ról.
– Hallottam a műsorról: különböző értékrendet valló és életet folytató embereket próbálnak összetársítani. Ebben biztosan rengeteg konfliktushelyzet van és sok olyan szituáció, ami rávilágít, hogy egy ilyen vidéki-városi pár kapcsolat mûködôképes-e. Egy dolog van, ami az egészet meg tudja oldani, ha kialakul egy érzelmi kapcsolat, amiért bárki bármit fel tud áldozni, hogyha a másik fontosabb számára. Természetesen én is tervezek asszonyt vinni a házhoz, de eddig még nem találtam olyat, aki minden tekintetben megfelelt – fejtegette János.
A Házasodna a gazda műsorvezetőjét, Lilut is faggattuk János szerepeltetéséről, de ő is diplomatikus volt. – Annyit mondhatok, hogy nem celebek, hanem olyan emberek lesznek a főszereplők, akik falvakban élnek – fogalmazott Lilu. Nem kizárt, hogy éppen János lesz az RTL Klub legújabb „civil” felfedezettje, aki a csatorna segítségével csinálja meg a szerencséjét, hiszen a műsorba való jelentkezés még nem zárult le.