Házasodna a gazda - címmel új valóságshow-t indít az RTL Klub

Házasodna a gazda! címmel új valóságshow-t indít az RTL Klub. A külföldön már befutott műsor házigazdája Lilu lesz. Már jelentkezhetnek azok a földből, borászatból, állattartásból élő, önálló egzisztenciával bíró férfiak, akik vidéken élnek, keményen dolgoznak. A nézőknek májusban mutatja a be a csatorna azt a 8-10 szerencsést, akiknek esélyük lehet arra, hogy a képernyőn keresztül, Lilu segítségével feleséget szerezzenek maguknak. Nyáron jelentkezhetnek az igazi városi hölgyek, hogy meghódítsák a kiszemelt gazdát, és a tűsarkú cipőellőjüket gumicsizmára cseréljék.
Ősztől már a gazdák szerelmi életét láthatjuk a képernyőn. Azonban a Való Világgal ellentétben itt nem mesterséges környezetben zajlik a forgatás, hanem kint a gazdák birtokán. Úgy tudjuk, hogy a műsor végén a nagyvárosi asszonynak valóban hozzá kell mennie a gazdához, ezzel is bizonyítva azt, hogy feladja eddigi életét.
Az RTL Klub a Farmer Wants A Wife című műsor formájára készíti el a valóságshow-t, amely már többek között Ausztráliában és az angoloknál is befutott.
Ingyenesen feladható apróhirdetések NEThirdetes.com