Házasodna a gazda - Micsoda férfi! Az RTL Klub ezzel a sármos pasival erősít

Kucsora Bence az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának legfiatalabb szereplője.Kucsora Bence az RTL Klub őszi szuperprodukciója, a Házasodna a gazda című párkereső műsor legfiatalabb és sokak szerint a legsármosabb szereplője. A 25 éves, hódmezővásárhelyi férfit elnézve meglepő, hogy nem könnyen talál magának párt.
- Nő még akadna, de normális, értékes nő már nem annyira, ezért bízom benne, hogy ez a műsor segít abban, hogy olyanokat ismerhessek meg, akik a hosszútávú kapcsolatokban hisznek. Kalandokból már elég volt - árulta el Kucsora Bence.
Attól nem tart, hogy a műsorba jelentkező nők a rivaldafényben más arcukat mutatják, mint a hétköznapokon, mert ő hagy időt az ismerkedésre, és nem egy perc alatt lesz szerelmes.
- Eddig egyetlen alkalommal udvarolhattam egy nőnek, pedig szeretek imponálni, lenyűgözni a másikat. Bízom benne, hogy most nagyobb kihívásnak leszek kitéve - mondta reménykedve. A jóvágású, daliás termetű fiatalember nem bánta meg, hogy a családi vállalkozásban kezdett dolgozni, hiszen azzal foglalkozik, amit szeret.