Házasodna a gazda - Lola típusú lányt keres Rolf gazda

Nyírbátor — A lassú víz partot mos elvet követi Gerstmájer Rolf, az RTL Klub legújabb, Házasodna a gazda című műsorának egyik vőlegényjelöltje. A 34 éves férfi nem rohanja le azonnal a nőket, de ha valaki megtetszik neki, igyekszik mindennel a kedvében járni. És hogy milyen lányok jönnek be neki? A Lola típusú, alacsony, kicsi, törékeny lányokat szeretem. Mivel szeretek beszélni, és társasági embernek tartom magam, ezért legyen a választottam is beszédes, cserfes és vidám. És persze működjön a kémia! Három kizáró ok van, a rövid haj (Lolának éppen rövid a haja, csak szólunk – a szerk.), az önzőség és a nagyképűség – árulta el Rolf gazda, aki noha még szüleivel és öccsével, Ivánnal él, felkészült a szerelemre, és egy külön életre újdonsült párjával.
Nem tartom cikinek, hogy 34 éves létemre a szülői házban élek. Miért költözzek el? Lakásban nem szeretnék lakni, egyedül egy házban pedig megint csak nem. A mostani állapot nagyon kényelmes, és nem kell magamban beszélnem! Persze, ha lenne egy társam, akkor a telepen építenék egy házat, ahol boldogan élhetnénk – nevetett Rolf, akinek négy éve nincs állandó partner az életében.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem is volt barátnője.
Az alagsorban van egy hálószoba kondigépekkel. Édesanyám azt szokta mondani, hogy amíg a lányok csak azon az ajtón keresztül jönnek be a házba, addig nem számít komolynak a kapcsolat, hiszen nem a hivatalos bejárati ajtón érkeznek. De most már szeretném megszüntetni ezt a bejáratot, ezért is jelentkeztem a műsorba, hogy megtaláljam az igazit! – árulta el a Nyírbátorban nagy macsó hírében álló férfi. Hűséges típus vagyok, de persze ezt nem hangoztatom, mert lerombolnám a nehezen felépített imázsomat. A plázacicákat sosem kedveltem, remélem, most is elkerülnek majd – tette hozzá a növénytermesztéssel foglalkozó gazda.