Házasodna a gazda 2012 - Lilu lesz a háziasszonya az RTL Klub új valóságshow-jának

Lilu fiatalon megtapasztalta, milyen egy zátonyra futott házasság. Ma már túl van egy váláson és egy felbontott eljegyzésen. Tapasztalatait a hamarosan startoló, Házasodna a gazda című produkcióban adhatja át másoknak.
Az RTL Klub műsorvezetője huszonegy évesen hozzáment a gyerekkori szerelméhez, az olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázóhoz, Varga Zsolthoz. Lilu akkoriban másodéves joghallgató, és az egyik zenei csatorna szárnyait bontogató sztárja volt.
Az első szerelem annyira meghatározó, hogy az ember véresen komolyan veszi. Amikor anyukám a legnagyobb szeretettel egyszer megemlítette, hogy nem biztos, hogy ez a szerelem egy egész életen át kitart, én dacosan azt feleltem: "Majd én tudom..." - mesélte korábban egy tévéműsorban. A válást követően Tóth Norbert labdarúgóval jött össze, ám hiába jegyezték el egymást, váratlanul szakítottak. Majd A rettegés foka című valóságshow felvételein rátalált a nagy Ő-re. Megismerkedett a produkcióban operatőrként dolgozó Árva Lászlóval, akivel egy évvel később Barbadoson összeházasodott. Kisfiúk hároméves.
Lilu lesz a háziasszonya az RTL Klub új valóságshow-jának, a Házasodna a gazdának, amelynek már javában zajlik a szereplőválogatása. Információk szerint az ősszel jelentkező műsor nagy részét nyáron forgatják, ezért Lilunak csak rövid vakációra lesz ideje.