Házasodna a gazda - Hozományvadászok lesnek az RTL gazdájára

Bár a jóképű lótenyésztő még a harmincat sem töltötte be, három éven belül családot szeretne alapítani.
Nagy reményekkel vág neki a Házasodna a gazda című műsornak Bence gazda, aki reméli, hogy végre megtalálja az igazit. Bár a lótenyésztéssel foglalkozó fiatalember még csak a huszonhatodik életévét tapossa, komoly élettapasztalattal rendelkezik. „Nem csalódtam sokat, talán inkább egyszer, de akkor hatalmasat” – mesélte a hódmezővásárhelyi fiatalember, aki előző kapcsolatában is látta az esélyt a házasságra.
Ám a dolgok végül nem úgy alakultak, ahogy azt ő képzelte. A gazda ennek ellenére reménykedik, hogy ezúttal megtalálja szíve választottját.
„Nem várom el tőle, hogy egyből idejöjjön és lapátoljon vagy dolgozzon. Próbáljon meg segíteni, többet nem kérek” – mondta Bence, akinél esélyes sincs a hozományvadászoknak.
„Azonnal megérzem, ha erről van szó. Szerintem az első perctől kezdve tudni fogom, hogy számíthatok-e az ilyen szándékra, vagy sem” – nyilatkozta a fiatalember, akinek komolyak a szándékai. „Három éven belül szeretnék gyereket, de először egy normális kapcsolatot” – árulta el legfőbb vágyát a Házasodna a gazda szereplője.

Házasodna a gazda - Lola típusú lányt keres Rolf gazda

Nyírbátor — A lassú víz partot mos elvet követi Gerstmájer Rolf, az RTL Klub legújabb, Házasodna a gazda című műsorának egyik vőlegényjelöltje. A 34 éves férfi nem rohanja le azonnal a nőket, de ha valaki megtetszik neki, igyekszik mindennel a kedvében járni. És hogy milyen lányok jönnek be neki? A Lola típusú, alacsony, kicsi, törékeny lányokat szeretem. Mivel szeretek beszélni, és társasági embernek tartom magam, ezért legyen a választottam is beszédes, cserfes és vidám. És persze működjön a kémia! Három kizáró ok van, a rövid haj (Lolának éppen rövid a haja, csak szólunk – a szerk.), az önzőség és a nagyképűség – árulta el Rolf gazda, aki noha még szüleivel és öccsével, Ivánnal él, felkészült a szerelemre, és egy külön életre újdonsült párjával.
Nem tartom cikinek, hogy 34 éves létemre a szülői házban élek. Miért költözzek el? Lakásban nem szeretnék lakni, egyedül egy házban pedig megint csak nem. A mostani állapot nagyon kényelmes, és nem kell magamban beszélnem! Persze, ha lenne egy társam, akkor a telepen építenék egy házat, ahol boldogan élhetnénk – nevetett Rolf, akinek négy éve nincs állandó partner az életében.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem is volt barátnője.
Az alagsorban van egy hálószoba kondigépekkel. Édesanyám azt szokta mondani, hogy amíg a lányok csak azon az ajtón keresztül jönnek be a házba, addig nem számít komolynak a kapcsolat, hiszen nem a hivatalos bejárati ajtón érkeznek. De most már szeretném megszüntetni ezt a bejáratot, ezért is jelentkeztem a műsorba, hogy megtaláljam az igazit! – árulta el a Nyírbátorban nagy macsó hírében álló férfi. Hűséges típus vagyok, de persze ezt nem hangoztatom, mert lerombolnám a nehezen felépített imázsomat. A plázacicákat sosem kedveltem, remélem, most is elkerülnek majd – tette hozzá a növénytermesztéssel foglalkozó gazda.

Házasodna a gazda - Társkereső oldalon vadásznak arát az RTL-es gazdáknak

A Házasodna a gazda című, ősszel induló reality nyolc főszereplője közül négyet megtaláltunk egy társkereső oldalon. A fiúk egy szóval sem említik, hogy tévéműsorhoz keresnek szereplőket. Az egyik legforgalmasabb oldalon, a Randivonal nevű társkeresőn regisztráltak az RTL új sztárjai. Tomi, Bence, Szilveszter és Tamás „Gazda” néven szerepel az adatlapon, ahol azon túl, hogy leírják, mivel foglalkoznak, és milyen hölgyet keresnek, egy szóval sem említik, hogy az érdeklődőknek egy televíziós műsorban is részt kellene venniük. Bár zsákbamacskát sem árulnak, hiszen a fotójuk mellett ott díszeleg az új műsor logója: Házasodna a gazda.
A szereplők határozott elképzeléssel készülnek a párválasztásra, Kondritz Tamás például így szólítja meg a jövendőbelijét: „Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, a Tiéd mellett van.” Kucsora Bence jelmondata arra enged következtetni, inkább vad lányt keres: „Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült.” Buda Tamás így hirdeti magát: „A szeretet átlát a külsőn a szív rejtekéig.” Medvegy Szilveszter jelmondata pedig csonkára sikerült: „Az élet akkor teljes, ha a föld szeretete mellett egy nőt.”
A fiúk igen aktívak, nem várják meg, míg jelentkeznek a hölgyek. A csinosabb szinglik figyelmét levélben hívják fel a nagy lehetőségre.
– A napokban kaptam egy levelet a Randivonalon Tomi gazdától, aki arról írt, hogy a boldogságot keresi – meséli a Borsnak Hanna. – Amikor elolvastam, először azt hittem, hogy valaki szórakozik velem. Na nem azért, mintha nem lenne potenciálisan lehetőség arra, hogy egy gazdálkodóval lépjek kapcsolatba, de ilyet még soha sem láttam, hogy egy olyan műsorra, aminek a reklámja már javában megy a tévében, így keresnének szereplőket. Itt egyébként a szereplő szó a lényeg, hiszen azt egy szóval sem említik, hogy ha a kedves hölgy válaszol, akkor felbukkanhat a képernyőn is.
Az RTL Klubnál nem kívánták kommentálni az ügyet.

Házasodna a gazda - Janicsák Vecára hajtana a gazda

Tiszajenő – Janicsák Veca az ideális nő a Házasodna a gazda egyik vőlegény-jelöltjének, Szilveszternek. Az RTL Klub párkereső showjának szereplője bízik abban, hogy a jelentkező hölgyek között akad majd olyan hölgy is, aki hasonlít Janicsák Vecára. Számomra ő az ideális nő,( "Nekem is" ) aki megtestesíti az igazi szépséget, bájt és kecsességet. Szeretem kinézetre az olyan típusú nőket, mint amilyen ő! Ennek ellenére eddig szinte csak más karakterű kedveseim voltak, ebből is látszódik, hogy nem csak a külső számít egy párkapcsolatban - kezdte Medvegy Szilveszter, avagy Szilveszter gazda, aki másfél évvel ezelőtt döntötte el: házasodni szeretne.
- Tíz éve nem volt komoly kapcsolatom. A legutóbbi párkapcsolatom hat évig tartott, de abból aztán nem lett volna esküvő, az biztos, mert a hölgy túlzottan féltékeny típus volt, emiatt pedig sokszor nagyon megnehezítette az életemet. Azóta kerülöm a féltékeny lányokat. Fontos számomra, hogy az illető legyen biztos a dolgában, és önmagában, mert anélkül a kapcsolatunk is elveszik - fejtegette Szilveszter, akinek elsőszámú szerelme a motorozás, és a gyorsaság, ami miatt már többször kellett mélyen a zsebébe nyúlnia. – Igyekszem leszokni a gyorshajtásról, mert nem akarom mindenemet erre költeni. Eddig nem vettem komolyan a büntetéseket, mert kisebb tételekben fizettem, legutóbb azonban egyszerre egy nagyobb összeget kellett kicsengetnem, elgondolkoztam, hogy ér-e ennyit az egész! - vallotta be Szilveszter.

Házasodna a gazda - Cicababákból nem kér Kucsora Bence

Fiatal és jóképű. Ám az elmúlt évek csalódásai miatt úgy gondolta, jelentkezik az RTL Klub legújabb produkciójába, az ősszel induló feleségkereső show-műsorba. Kucsora Bence beszélt egyéjszakás kalandjairól.
- Két éve készen állok arra, hogy megtaláljam az igazit, de eddig nem jártam sikerrel. Természetesen nekem is voltak egyéjszakás kalandjaim, ám egy lánnyal sokkal komolyabbra fordultak a dolgok, és igazi, szenvedélyes szerelem lett a kapcsolatunkból - mondta Kucsora Bence, aki a szakítás okát ugyan nem árulta el, de elmesélte, hogy milyen hölgyek jöhetnek nála számításba.
Szeretem, ha egy lány természetes, nem pedig talpig kisminkelt cicababa. Persze olyan hölgyek is megfognak, akik nem feltétlenül számítanak bombázónak. Ez persze nem azt jelenti, hogy topmodellek jelentkezését várom, de kell az a bizonyos plusz, amitől működik egy kapcsolat.

Házasodna a gazda - Ottó gazda a fiával, Árpikával dönt majd a jelentkező hölgyek sorsáról.

KEREKEGYHÁZA - Berente Ottó, vagyis Ottó gazda (50) több okból is kilóg a magyar farmerek sorából: ő az egyetlen, aki nem egyedül, hanem fiával, Árpikával karöltve dönt majd a jelentkező hölgyek sorsáról. Vagyis nemcsak feleséget, hanem anyukát is keres a fiának. Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsor legidősebb vőlegényjelöltje már alig várja, hogy lássa a felhozatalt, mert minél előbb szeretne újra megházasodni. Két komoly kapcsolat volt életemben. Az első házasságomból két fiam született, Krisztián (25) és Ottó (30), a másodikból pedig Árpika (13). Mindkét kapcsolat kereken tíz évig tartott. Túl engedékeny voltam, nem álltam a sarkamra, amikor kellett volna – árulta el Ottó gazda, aki egyedül neveli legkisebbik gyermekét.
– Nagyon jól megvagyunk Árpikával, de hát hiányzik neki egy pótanyuka, ezért is örült annak, hogy kiválasztottak bennünket. A műsor legidősebb, a kenyerét borászként kereső vőlegényjelöltje öt éve él egyedül a fiával. Amikor megkérdeztük tőle, milyen hölgyet képzelt el magának, a fia vette át a szót. – Legyen szép, karcsú és házias. Finomakat főzzön nekünk! Apukámnak a kakaspörkölt a kedvence, ha azt jól elkészíti, akkor szinte nyert ügye van! – nevetett a fiú, akit apja kiigazított: ha a kiválasztott nem remekel a kakaspörkölt-készítésben, szívesen segít neki. Nem szeretem az öntelt nőket. Valószínűleg azért, mert nekem önbizalomhiányom van. Remélem, ez a műsor segít abban, hogy helyrebillenjen az önértékelésem. Nem választanék olyan nőt, aki nem dolgozik, akit el kell tartani – egyenlő félként akarom őt kezelni. Úgy gondolom, Árpika édesanyja sem talál semmi kivetnivalót abban, hogy pótanyát keresünk, hiszen ez az élet rendje, nekem is kell egy társ, nem lehetek egyedül életem végéig. És akár még egy esküvő is belefér a végén. De persze csak akkor, ha minden klappol! – ígérte Ottó gazda.  

Házasodna a gazda - András gazda életében egyszer már volt olyan időszak, amikor azt hitte, megtalálta az igazit

András gazda életében egyszer már volt olyan időszak, amikor azt hitte, megtalálta a boldogságot. Ám kiderült, a hölgy szívét valaki más is bitorolja.
Nagy reményekkel vág neki András gazda a Házasodna a  gazda című műsornak, s bízik benne, hogy az RTL Klub segítségével végre társra lel. A Nógrád megyei vadaspark-tulajdonos egy igazán megértő társat keres, akire a hétköznapokban is számíthat.
„Este, mikor elcsendesül minden, nagyon magányos az ember. Van, amikor pozitív, és van, amikor negatív gondolatok törnek elő belőlem. Jó volna, ha lenne mellettem ilyenkor egy társ, akivel mindent meg tudok beszélni” – árulta el András gazda, aki egyszer már megtalálta a szerelmet. Ám pechére a hölgy szíve foglalt volt.
„Volt egy kapcsolatom, ami úgy indult, hogy komolyabb is lehet a dologból. Sajnos kiderült, hogy mégsem. A hölgy ugyanis foglalt volt, így megszakítottuk a kapcsolatot” – vallotta be a gazda, aki örülne, ha párjára mindenben számíthatna.
„Nagyon nehéz úgy vezetni egy vadasparkot, hogy minden döntést egyedül kell meghoznom. Szeretném, ha a társam ezekben a helyzetekben is mellettem lenne. Nem lesz arra kötelezve, hogy ő is úgy dolgozzon a parkban, mint én. A támogatására viszont szükségem lesz” – mesélte a negyvenen is túl lévő gazda, aki közös gyermeket is szeretne jövendőbeli párjával.

Házasodna a gazda - József gazda megmutatná a vidéki élet szépségeit

A Házasodna a gazda birkatenyésztője szerint téves kép él a legtöbb városi hölgy fejében a vidéki életről. A gazda ezeket a kényszerképzeteket szeretné eloszlatni.
Hatalmas gazdaságot működtet József gazda, aki gyerekkora óta a vidék és az állatok szerelmese. A Házasodna a gazda című műsor szereplője úgy érzi, olykor kifejezett hátrányt jelent egy párkapcsolatban, hogy vidéken él.
„A városi hölgyek legtöbbjének fejében él egy téveszme a vidéki életről. Úgy gondolják, az ember itt mindentől el van szigetelve. Pedig ez nem így van. Igaz, adott egy tér, de ezt a teret bármikor tovább lehet tágítani” – mesélte a juhász, akinek korábbi kapcsolata is ezen téveszme miatt futott zátonyra.
„Egy pesti hölggyel kialakulóban volt valami. Viszont nem jutottunk el odáig, hogy megtapasztalja, milyen teljes a vidéki élet is. Így elváltak az útjaink” – árulta el a Somogy megyei juhász, aki több eszközzel is meg tudná hódítani szíve választottját.
„A tánc és a zene olyan eszközök, amelyek segítenek harmóniába kerülni. Szeretném, ha a választottam is így érezné ezt. Három éve járok egy salsafesztiválra. Igazi örömtánc ez, aminek pozitív hatását, remélem, a jövendőbelim is megtapasztalja majd” – vallotta be a gazda, aki számára a kompromisszumkészség, a kölcsönös tisztelet és a megbízhatóság alapelvárás jövendőbelijétől.

Házasodna a gazda - Tomi gazda túl van jó néhány csalódáson

A Házasodna a gazda című műsor Tomi gazdája túl van jó néhány csalódáson. A sertéstenyésztő nem tagadja, nála eleve magasan van a mérce.
Hölgyek tucatjai szeretnének bekerülni a Házasodna a gazda című műsorba, hogy elnyerjék a számukra legszimpatikusabb férfi szerelmét. A jelentkezőknek bizonyára nem lesz könnyű dolguk, hiszen egy teljesen új életkörülményt kell megszokniuk a tanyán. Ám nem ez lehet az egyetlen nehézség a városi hölgyek számára.
Vannak olyan gazdák is, akik jó pár csalódáson túl vannak már. Ilyen Tomi gazda is, aki korábban az interneten próbált meg párra lelni. „Hosszú ideig próbálkoztam az internetes társkereséssel. Sajnos nem volt az igazi, mindig csalódnom kellett” – árulta el a Kondricz Tamás, aki mindenképp hosszú távra tervez.
Ám ez olykor kifejezett hátránynak számít a hölgyeknél. „Az én szándékaim mindig komolyak voltak, de egyes hölgyeket ez elijeszt. Nagyon sok olyan hölgy volt, aki csak alkalmi kapcsolatot szeretett volna” – mesélt múltjáról a sertéstenyésztő, aki elismeri, hogy magasra tette a mércét. „Persze én is alább adhatnék az igényeimből, de nem szeretnék. Kitartok amellett, hogy a választottam ne igyon és ne dohányozzon. Nekem ez egy fontos szempont” – mondta a gazda, akinek nincs kifejezett zsánere.
„Nem számít, hogy szőke vagy barna a haja. Sokkal inkább az, hogy a jövendőbelim adjon a megjelenésére. Tudja, mikor hogyan kell öltözni. Ugyanilyen fontosnak tartom, hogy legyen önbizalma. Egy nőnél ez elengedhetetlen” – árulta el Kondricz Tamás, aki egy szerető, jó kedélyű társra vágyik.

Házasodna a gazda - Tamás gazda a legnépszerűbb!

A Házasodna a gazda hatalmas siker az RTL Klubnak. Nem várt nézőszámot hozott a reality, mely feleséget keres a vidéki gazdáknak. A siker után özönlenek a jelentkezők, akik ismerkednének a gazdákkal.
Az RTL Klub showjában megismerkedhettünk a gazdákkal, akik nagy sikereket értek el szakmájukban, de a párkapcsolatra nem maradt idejük vagy nem sikerült előző házasságuk. Sőt olyan “gazda” is megjelent az RTL műsorában, aki lelkész volt korábban és ezért nem közeledhetett a hölgyek felé.
A műsor 1 millió 443 ezer nézőt ültetett a TV képernyői elé és a teljes népesség körében megnyerte a nézettségi versenyt! Ezek alapján nem is csoda, hogy rengeteg kérője akad a gazdáknak. Az RTL-hez özönlenek a jelentkezések a hölgyektől. Úgy tudni, hogy Tamás gazda a volt lelkész a legnépszerűbb a hölgyeknél, de a többi gazda sem marad kérő nélkül.
Ősszel megtekinthetjük, hogyan alakul majd a gazdák sorsa! Addig is lehet még jelentkezni, aki valamelyik gazdával szívesen megismerkedne!

Házasodna a gazda - Állítólag imádjuk az RTL párkereső gazdáit

Magukat a készítőket is meglepte, hogy alig öt nappal a párt és boldogságot kereső gazdák bemutatkozását követően egyszerűen elárasztotta az RTL Klubot a jelentkező hölgyek sokasága. Az ősszel induló Házasodna a gazda című produkcióban nyolc dolgos, sikeres, ugyanakkor magányos gazdálkodó keresi majd oldalbordáját. A férfiak meglehetősen jó választásnak bizonyultak a csatorna részéről, hiszen ez idáig is több ezer lány és asszony látta meg egyikükben vagy másikukban a fehér lovon érte vágtató herceget. A múlt hét pénteki bemutatkozást követően megindult a jelentkező hölgyek áradata, és számuk azóta is folyamatosan emelkedik. Már most sokezres tömeg jelezte felénk, hogy a gazdák közül kit is tudna elképzelni párjaként a jövőben, és ez a szám bizonyosan jócskán emelkedni fog, hiszen egész nyáron át keressük a jelölteket - nyilatkozta az RTL Klub sajtóosztályának munkatársa.

Házasodna a gazda - Keresi a szerelmet a vásárhelyi Kucsora Bence

Házasodna Bence gazda - az RTL Klub új műsorában. Hódmezővásárhely - A Házasodna a gazda című produkcióban keresi a szerelmet a vásárhelyi Kucsora Bence. A 25 éves fiatalembert barátai nevezték be az RTL Klub új, párkereső műsorába. A sötét hajú, sportos testalkatú, vagány lányok tetszenek neki legjobban. Tudta nélkül, barátai nevezték be a vásárhelyi Kucsora Bencét az RTL Klub hamarosan induló, új műsorába. A Házasodna a gazda című produkcióban nyolc vidéki, önálló egzisztenciával rendelkező, földből, állattartásból élő férfi keresi párját. Nagyon meglepődtem, amikor közölték velem a barátaim a hírt, de végül úgy voltam vele: miért ne vágnék bele. Egyébként is szeretnék már megállapodni, végre megtalálni az igazit – magyarázta a 25 éves gazdálkodó.
A ló az élete. Vásárhelyhez közeli családi birtokukon, ahol többek között 150 lovat tartanak, szülei, illetve 17 éves húga él. A fiatalember többnyire a gazdaság és Szeged között ingázik. Bencének nagyon jó érzéke van a „problémás" állatokhoz, képes megzabolázni a legvadabbakat is.
Legjobban a sötét hajú, sportos, talpraesett lányok tetszenek – osztotta meg velünk nőideálját. – Persze a külső mellett a belső is fontos, kedves és okos legyen. Az viszont nem kizáró ok, ha nem gazdálkodásra termett, nem tud lovagolni. Azzal, hogy megismertetem vele a vidéki élet szépségeit, még közelebb kerülhetünk egymáshoz – tette hozzá a fiatal gazda, aki a bemutatkozó műsor után sorra kapta a gratuláló telefonhívásokat. Kucsora Bence bízik abban, hogy a műsor segítségével megtalálja az igaz szerelmet, és néhány év múlva akár családot is alapíthat.
Az ország különböző pontján élő gazdák a közelmúltban mutatkoztak be a képernyőn. Most olyan nők jelentkezését várják, akiknek megtetszett valamelyik férfi. A Házasodna a gazda című produkció a szokásos párkereső műsoroktól eltérő lesz – ígéri a kereskedelmi csatorna. Nem celebek a főszereplők, és nem kell versengeni egymással. A műsor Belgiumban, Norvégiában, Lengyelországban, Németországban és Ausztriában is képernyőre került már.

Házasodna a gazda - A szereplő gazdák rövid bemutatása

Az RTL Klub bemutatta a Házasodna a Gazda összes gazda szereplőjét. A városi lányok közül ezek a gazdák választhatnak maguknak feleséget.
András gazda a Házasodna a Gazda állattenyésztője
Karancskeszin él Sípos András az állatok nagy barátja. 35 hektáron gazdálkodik András és mindenféle állat megtalálható nála a ház körül a lótól a vadmalacig. András rajong az állataiért és az állatok is nagyon szeretik Andrást. Kikapcsolódásként azért néha Ő is meglátogatja a disco-t és a bálokat. 24 évig volt házas, 3 szép gyermeke van, de elhagyta az asszony. Saját meglátása szerint is keveset foglalkozott vele. Mára túltette magát a csalódáson és csak a szépre gondol. Reméli újra rátalál a szerelem.
Bence gazda a Házasodna a Gazda lótenyésztője
Bence gazda, azaz Kucsora Bence hódmezővásárhelyi gazdálkodó. A természet és a lovak az élete. Fiatal kora ellenére úgy érzi elérkezett az idő, hogy megtalálja élete párját, akit vékony fekete hajú lány személyében álmodott meg. Bence szereti a talpraesett és vagány lányokat, akik ugyanakkor érzelmesek és érzékenyek is. Nála a nagyképűség és az elkényeztetett jellem kizáró ok főként, hogy a kapcsolatban szereti ő hordani a nadrágot. Bence számára a külső mellett a belső értékek is fontosak ,de azt hangsúlyozni kívánta, hogy a kiválasztott hölgy mindenképpen legyen alacsonyabb nála.
József gazda a Házasodna a Gazda állattenyésztője
Jeszek József Somogybükkösdre várja élete párját.  A zeneszerető fiatalember 180 cm alatti hölgyek felbukkanására vár, akik sportos testalkattal rendelkeznek. Nála a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényező a kölcsönös bizalom és szeretet mellett. Hasonló értékrendű partnert keres, így elkényeztetett flegma hölgyet nem is tud elképzelni maga mellett. A 32 éves állattenyésztőként végzett férfi a gazdák közül talán az egyik legérzékenyebb és legérzelmesebb. Kedvenc lova a Király névre hallgató paci, aki a számos jószág mellett József egyik szíve csücske. József édesapja halála után vette át a gazdaság irányítását, ám a tőle kapott értékeket szeretné gyermekei számára is továbbadni. Élete párjában azt a bizonyos pluszt keresi, ami lángra lobbantja a szerelmet.
Ottó gazda
Ottó gazda, azaz Berente Ottó két házasságon túl még mindig hisz abba, hogy ő is megtalálhatja élete párját. Három gyermek édesapja, ám két nagyobbik fia már önálló életet él. Számára nagyon fontos, hogy legkisebb fia Árpika számára egy pótanyukát is találjon párja személyében. Ottó gazda ahogy korábban is most is a vékonyabb hölgyek közül szeretne párt választani. Számára csak a korban hozzá illó negyven feletti hölgyek jöhetnek szóba, akik mellesleg háziasak is.
Rolf gazda a Házasodna a Gazda testnevelőtanára
Gerstmájer Rolf személyében egy igazán sportos és vagány gazdálkodót ismerhettünk meg. Ő kifejezetten csinos partnert keres, aki semmi esetre sem magas termetű. A sport a hölgynél is fontos szerepet kell hogy betöltsön, hiszen ez az egyik közös program alapja lehet majd. Rolf gazdának fontos, hogy választott társa elfogadja az ő életvitelét és munkáját, így a természet szeretete alapkövetelmény. Szülei szerint gazdajelöltünk válogatós, így nem könnyű rabul ejteni szívét. A testnevelőtanárként végzett 34 éves gazda komoly kihívás lehet az ő szívére pályázó hölgyek számára. Rolfnál a rövid haj kizáró tényező.
Szilveszter gazda a Házasodna a Gazda gazdásza
Medvegy Szilveszter számára a föld jelenti a mindent. Számára ez a boldogság az öröm és a kikapcsolódás, ezért fontos számára hogy választott párja elfogadja az ő életét. Számos csalódás érte már az életben melyből nehezen sikerült felállnia éppen ezért az utóbbi időben óvatosan bánt szíve kapujának nyitogatásával. Most, hogy a gazdaságát felépítette és sikeresen irányítja elérkezettnek látja sz időt, hogy megtalálja társát. Úgy érzi, ha ez sikerül neki közel és távol a legboldogabb ember lehetne.
Tamás gazda a Házasodna a Gazda papja
Tamás gazda 28 és 34 év közötti családcentrikus hölgy személyében képzeli el társát. Átlagos vagy vékonyabb hölgyek jelentkezését várja, aki nem magasabbak 170 cm-nél. Szereti ha a hölgy úgy nőies, hogy közben nem hivalkodó. Szerinte a kompromisszumkészség elengedhetetlen egy jól működő kapcsolatban. Buda Tamás Gábor papi hivatását hátrahagyva váltott a gazdálkodásra és úgy érzi tökéletes döntést hozott ezzel, hiszen ebben az életformában tud igazán kiteljesedni. Bízik benne, hogy hamarosan családja társaságában élvezheti majd a vidéki lét örömeit.
Tomi gazda a Házasodna a Gazda sertéstenyésztője
Kondricz Tamásék házánál a humor állandó vendég. Tomi szüleivel él, ám már önálló családra is nagyon vágyik. A sertéstenyésztéssel foglalkozó gazda vágyik már a szerelemre. Hosszú ideje hiányzik a szerelem az életéből, de bízik abban, hogy Ámor nyila hamarosan eltalálja. Tamásnak csak rövidebb kapcsolatai voltak. Szerinte a legtöbb esetben a hazugság vetett véget a kapcsolatnak. Tamás hatalmas lehetőségnek tartja a műsor, bízik benne, hogy hamarosan a barátnőből feleség is lesz aki gyerekekkel ajándékozza meg majd őt.