Házasodna a gazda - Nőt szerez az RTL az operaénekesnek?

Már reklámozza a csatorna a Házasodna a gazda című új valóságshow-t, amelyet mintha Mészáros János Elekre szabtak volna. Az RTL Klub jelentkezők után kutat a nyár elején induló Házasodna a gazda című társkereső műsorához, amelyben egyedülálló gazdákat akarnak összehozni városi hölgyekkel. – Olyan gazdákat keresünk, akik földből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek és keményen dolgoznak. A műsor nem mesterkélt világban zajlik, hanem a gazdák tanyáján. Éppen ezért ez nem egy hagyományos párkereső – árulta el Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere, aki további részleteket egyelőre nem kívánt megosztani velünk. Azonban feltűnt, hogy a műsort mintha csak Mészáros János Elekre szabták volna, hiszen amellett, hogy tökéletesen megfelel a feltételeknek, hetek óta több millió tévénéző követi nyomon a sorsát a Csillag születikben. Így az operaénekes kiscsillag kiváló arca lehetne a Házasodna a gazdának. Jánosnak – aki óvatosan válaszolt kérdéseinkre – pontos elképzelései vannak az új show-ról.
– Hallottam a műsorról: különböző értékrendet valló és életet folytató embereket próbálnak összetársítani. Ebben biztosan rengeteg konfliktushelyzet van és sok olyan szituáció, ami rávilágít, hogy egy ilyen vidéki-városi pár kapcsolat mûködôképes-e. Egy dolog van, ami az egészet meg tudja oldani, ha kialakul egy érzelmi kapcsolat, amiért bárki bármit fel tud áldozni, hogyha a másik fontosabb számára. Természetesen én is tervezek asszonyt vinni a házhoz, de eddig még nem találtam olyat, aki minden tekintetben megfelelt – fejtegette János.
A Házasodna a gazda műsorvezetőjét, Lilut is faggattuk János szerepeltetéséről, de ő is diplomatikus volt. – Annyit mondhatok, hogy nem celebek, hanem olyan emberek lesznek a főszereplők, akik falvakban élnek – fogalmazott Lilu. Nem kizárt, hogy éppen János lesz az RTL Klub legújabb „civil” felfedezettje, aki a csatorna segítségével csinálja meg a szerencséjét, hiszen a műsorba való jelentkezés még nem zárult le.

Házasodna a gazda - Lilu kecskék, lovak és disznók között hangolódott a műsorra

A magányos, vidéki gazdák közül most jónéhányan változtathatnak életükön. Az RTL Klubon hamarosan induló műsor címe: Házasodna a gazda!, aminek a kedvéért Lilu is gumicsizmát húzott. Az új műsorban a vidéki férfiak lesznek a főszereplők, éljenek akár állattartásból, növénytermesztésből, legyen halgazdaságuk vagy tehenészetük, foglalkozzanak gabonával vagy gyümölcsfákkal, most az ő szerelmük a tét, hogy végre megtalálják az igazit! Lilu is arra biztatja az esetleg vonakodó gazdákat, hogy ne habozzanak, inkább jelentkezzenek!
Az sem akadály, ha a társa vágyó gazda esetleg a határokon túl él. Ne feledjék, ez a műsor már a világ 25 országában volt óriási siker, és a legtöbb alkalommal valódi szerelemmel és házassággal végződött. A tét tehát óriási, és néhány vidéki gazdálkodó férfi most változtathat magányán!

Házasodna a gazda - Nem való a tanyasi élet a műsorvezetőnek.

Nem való a tanyasi élet a műsorvezetőnek. pedig sok időt tölt majd ott az RTL Klub új műsorának köszönhetően. Bár szereti az állatokat, de csak tisztes távolságból. Lilu kecskék, lovak és malacok közt ismerkedett a tanyasi élet mindennapjaival. Az RTL Klub képernyőjén májusban induló Házasodna a gazda című új valóságshow férfi szereplői saját gazdaság­gal rendelkeznek – aki vágyik a ­sze­relem megtalálására, még elküldheti adatait a csatornának. A szerelemre és házasságra vágyó városi hölgyeknek helyt kell állniuk akár a disznóólban is. Nagyon tetszik ez a formátum, örülök, hogy én lehetek a műsor vezetője – nyilatkozta a Borsnak Lilu, miután a show sajtó­eseményén megetette a kecskéket és a disznókat. – Mindenki fél valamilyen állattól, én például a disznóktól tartok. Valószínűleg mindig henteshez és zöldségeshez járok majd, nem akarok állattenyésztésből élni – nevetett Lilu.

Házasodna a gazda - Lilu disznókkal fotózkodott az RTL kedvéért

Ősszel indul Delhusa Gjon párkereső valóságshow-ja az RTL2-n, de az egy bizarr, humorosnak szánt reality lesz. Marad párkeresés az RTL Klubra is, a Házasodna a gazda című, ezúttal nem idétlennek, hanem romantikusnak tervezett műsort Lilu fogja vezetni, így a csatorna felkérésére eltöltött egy fél napot tanyán, hogy felkeltse parasztgazdák érdeklődését, és bemutassa a városi nőknek, hogy nőnek lehet maradni trágyaszagban, a traktor árnyékában, a disznóól mellett is.